Batibouw, een aanrader?

februari 15, 2024 Blog

Batibouw was vroeger de meest vooraanstaande bouwbeurs in België, zowel voor consumenten als voor professionelen. De grootste spelers in de bouwsector waren steevast jaarlijks present met indrukwekkende standen. Helaas is het de laatste 5 jaar een trend dat meer en meer exposanten in de verwarmingssector afhaakten, gaande van fabrikanten van warmtepompen, verwarmingsketels, warmte-afgifte systemen, radiatoren (jaga, vasco,…)

Het is dan ook belangrijk dat u weet dat GEEN enkele fabrikant van verwarmingsketels of warmtepompen nog een eigen stand heeft. Ook fabrikanten van warmte-afgifte-systemen (zoals jaga, renson…. ) zijn afgehaakt.Zelfs gekende merken van sanitair kraanwerk zijn afgehaakt. (enkel quooker heeft nog een eigen stand).

Hoewel de focus in de verwarmingssector nog steeds ligt op efficiëntie, duurzaamheid en comfort, is batibouw tot onze spijt NIET meer de plek bij uitstek om u te informeren over de laatste ontwikkelingen op verwarmingsgebied. We laten ons niet uit over andere deelsectoren.

Wil u toch graag een bouwbeurs bezoeken dan is de ISH beurs in Frankfurt nog altijd de bekendste BOUWBEURS in Europa waar de grote spelers nog altijd vertegenwoordigd zijn en waar u tal van nieuwe ontwikkelingen zal kunnen ontdekken. Wil u toch graag wat meer info, dan kan u altijd terecht bij ons voor info over allerhande oplossingen en merken.